Iliev i Đukić napravili spisak želja - 15 imena, jednog želi i Zvezda?! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2017, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iliev i Đukić napravili spisak želja - 15 imena, jednog želi i Zvezda?! (video)

Najava velike rekonstrukcije igračkog kadra u Humskoj?

Nema sumnje da će ove zime biti veoma zanimljivo u Partizanu tokom prelaznog roka, ali se nešto ipak nije očekivalo.

Naime, ''Novosti'' su večeras prenele svoja saznanja da se na spisku potencijalnih pojačanja crno-belih nalazi čak 15 imena!

Naravno, teško je odmah otkriti o kojim se fudbalerima radi, izuzev već poznate želje Ilieva i Đukića da se angažuje Radosav Petrović iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lisabonskog Sportinga.

Ipak, pomenuti list je preneo i neka nova saznanja. Prema tim saznanjima, na meti Partizana je i odlični Đorđe Ivanović iz subotičkog Spartaka!

Ovaj ofanzivni vezista je blistao tokom jeseni, u jednom delu sezone je bio i na čelu Liste strelaca, a posle 22 odigrana kola zaustavio se na 11 postignutih golova.

On je izabran i za najboljeg igrača polusezone u Superligi, pa i ne čudi sve veće interesovanje za njegove usluge.

Prethodnih dana pominjalo se i interesovanje Crvene zvezde, ali izgleda da Partizan u toj trci preuzima inicijativu, osim ako u međuvremenu ne stignu unosne ponude iz inostranstva.

Od ostalih imena sa spiska ''crno-belih'', za sada se pominju još i Saša Zdjelar, Žerar Gou, Antonio Rukavina, Ivan Obradović, Dejan Georgijević...

Dakle, ukupno sedam za sada. Ostaje da otkrijemo kojih su još osam...

Video: FK Partizan Unofficial Channel

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rukavina (ne)dostižan - Partizan ima alternativu!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2017, 10:32

Srpski internacionalac nalazi se među prioritetima crno-belih kada je zimski prelazni rok u pitanju ali Partizan ima spremnu alternativu ukoliko se ispostavi da Rukavina nije dostižan...Jedan od prioriteta fudbalskog kluba Partizan tokom predstojećeg prelaznog roka biće angažovanje desnog beka pošto...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.