Grobarima 350 karata za duel na krovu

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2017, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grobarima" 350 karata za duel na krovu

Najvatrenije pristalice fudbalskog kluba Partizan dobiće manji kontigent od 350 karata za sutrašnji duel sa Voždovcem.

Fudbaleri Partizana u sredu od 13 časova gostuju ekipi Voždovca u okviru četvrtfinala Kupa Srbije, a drugi put od kada "Zmajevi" imaju novi stadion utakmica će biti odigrana na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj.

Kapacitet stadiona je smanjen na 1.500 mesta zbog sigurnosnih razloga, a najvatrenije pristalice dva kluba dobiće po 350 karata za sutrašnju utakmicu.

Ostatak karata naći će se u prodaji na blagajnama stadiona u sredu od 10 časova.

Jedna osoba moći će da kupi najviše četiri karte.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SMANJEN KAPACITET: Evo koliku će podršku Partizan imati ‘na krovu’…

Izvor: HotSport.rs, 04.Apr.2017

Fudbaleri Partizana sutra će od 13 časova gostovati na popularnom ‘krovu’ ekipi Voždovca u četvrtfinalu Kupa Srbije.. . Poslednji meč između ova dva rivala obeležio je spektakularan gol ‘makazicama’ Uroša Đurđevića, u pitanju je momenat sa slike iznad.. Biće to drugi put da Partizan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.