Zmajevi pred izazovom sezone: Kako do polufinala protiv nepobedivog Partizana?

Izvor: MozzartSport.com, 04.Apr.2017, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmajevi pred izazovom sezone: Kako do polufinala protiv nepobedivog Partizana?

"Sigurno je da nas čeka jedna teška utakmica. Partizan je u odličnoj formi i imaju dosta dobru seriju", poručuje Aleksandar Filipović

Voždovac je spreman Partizan! Zmajevi će u sredu od 13 časova na svom terenu dočekati Parni valjak u četvrtfinalu Kupa Srbije, gde će pokušati da naprave istorijski uspeh i plasiraju se među četiri najbolja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tima u ovom takmičenju.

Parni valjak iza sebe ima seriju dobrih igara, ali su i Voždovčani u vrlo dobroj formi i imaju čemu da se nadaju, bez obzira što su u dva prvenstvena meča ove sezone primili sedam golova.

"Imali smo protekle nedelje veoma zahtevnu utakmicu, kako fizički, tako i psihološki. I samo tri-četiri dana kasnije nas čeka novi izazov, kup susret sa Partizanom. Partizan je jako dobar tim, skup dobrih pojedinaca i kvalitetnih igrača, reprezentativaca, pojačan s kvalitetnim strancima i s dobrim trenerom", rekao jedan od pomoćnika trenera Zmajeva Ilije Stolice, Aleksandar Linta.

Većih kadrovskih problema u Voždovcu nema, pa Stolica računa na sve igrače osim povređenog Elmira Asanija.

"To je ekipa koja ima niz od 24 utakmice bez poraza, a mi ulazimo u meč rasterećeno, s nekom našom idejom i da odigramo dobro, da se predstavimo u što boljem svetlu. Trudićemo se da iz naše dobre igre dođemo do rezultata".

Mladi reprezentativac Aleksandar Filipović poštuje protivnika, ali poručuje da njegov tim želi prolaz u samu završnicu takmičenja.

"Sigurno je da nas čeka jedna teška utakmica. Partizan je u odličnoj formi i imaju dosta dobru seriju. Imaju veoma velike ambicije, kao i mi u kupu, te smatram da će biti dobra utakmica. Naša prednost je što igramo na našem terenu i daćemo sve od sebe da dođemo do polufinala kupa", rekao je Filipović.

(FOTO: Star Sport, MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

"Grobarima" 350 karata za duel na krovu

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2017

Najvatrenije pristalice fudbalskog kluba Partizan dobiće manji kontigent od 350 karata za sutrašnji duel sa Voždovcem...Fudbaleri Partizana u sredu od 13 časova gostuju ekipi Voždovca u okviru četvrtfinala Kupa Srbije, a drugi put od kada "Zmajevi" imaju novi stadion utakmica će biti odigrana...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.