Grobari će biti ponosni, pogledajte ove dečake koji dominiraju Balkanom! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2018, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari će biti ponosni, pogledajte ove dečake koji dominiraju Balkanom! (video)

Dominacija dečaka iz Partizanove škole hokeja na ledu.

Na turniru koji je organizovan za igrače do 10 godina u Ljubljani, dečaci koji su predstavljali Partizan uspeli su da nadigraju sve svoje protivnike za dva dana turnira i da slave u 8 pobeda u 9 mečeva, uz jedan nerešen rezultat protiv Mladosti iz Zagreba.

Ono što je takođe oduševilo navijače Partizana kada su ova deca u pitanju, jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << proslavljanje pobede nakon duela.

Pogledajte kako je to izgledalo, grobari će biti ponosni.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mladi hokejaši Partizana osvojili turnir "Zmajček"

Izvor: RTS, 17.Dec.2018

Mladi hokejaši Partizana osvojili su prestižni 13. Internacionalni hokejaški turnir "Zmajček", koji tradicionalno, za decu do 10 godina, organizuje HK Olimpija iz Ljubljane. . Partizanov hokejaški podmladak je u čak...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.