Izvor: Luftika.rs, 10.Maj.2024, 12:42

Petaci se iživljavali nad devojčicom, lekar utvrdio 28 povreda, a škola kaže “dečja posla”

Jedanaestogodišnja devojčica iz sela Toponica kod Malog Crnića trpela je fizičko nasilje od svojih vršnjaka od početka školske godine. Majka je slučaj prijavljivala školi, a odgovor je bio da su to „dečja posla“. A onda je sve kulminiralo 28. marta kada su na času fizičkog dečaci, prema prijavi roditelja policiji, pokušali da siluju devojčicu, odnosno skinuli joj garderobu, snimali je i potom pretili da će snimak pokazati drugima.
Porodica devojčice tvrdi da je škola pokušala da zataška slučaj i neadekvatno reagovala. Dok se roditelji bore za pravdu, devojčica ne ide u školu, dok dečaci koji su prijavljeni za nasilje – pohađaju nastavu. Lekar je konstatovao da je dete imalo 28 povreda.
Sanel Stepanović,...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"TUKLI SU JE, ŠUTIRALI, STAVLJALI RUKU NA USTA" Petaci zlostavljali devojčicu (11) u školi, oglasio se očajni otac: Ima 28 POVREDA!

Izvor: Blic, 11.Maj.2024, 10:16

Jedanaestogodišnja devojčica iz sela Toponica kod Malog Crnića trpela je fizičko nasilje od svojih vršnjaka od početka školske godine. Majka je slučaj prijavljivala školi, a odgovor je bio da su to „dečja posla“. A onda je sve kulminiralo 28. marta kada su na času fizičkog dečaci, prema...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.