Dvojica kandidata sa liste Nada za Niš nadaju se istrazi protiv svojih sa vrha liste

Izvor: JužneVesti.com, 10.Maj.2024, 12:44

Dvojica kandidata sa liste "Nada za Niš" nadaju se istrazi protiv svojih sa vrha liste

Usmenim dogovorom je utanačeno da predstavnici Ekonomskog pokreta Rade Rašović i Zoran Jovanović, kako kažu, budu u vrhu liste koalicije okupljene oko Nove Demokratske stranke Srbije za odbornike Skupštine Niša. "Pad" na osmo, odnosno 24. mesto i pojavljivanje nekih imena ispred je ono što, kažu Rašović i Jovanović nije u skladu sa dogovorom i borbom protiv korupcije za koju se zalažu. Nosilac liste "Ujedinjeni - nada za Niš" Miodrag Stanković odgovara da nije bitno ko je na kom mestu, već da je bitno smeniti vlast.
Kada je lista bila predata i usvojena, pričaju uzbunjivač i nekada glavni poverenik Sindikata "Gorice" Rade Rašović i uzbunjivač i bivši sindikalista "Gorice" Zoran Jovanović, sada predsednik...
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.