Evo zašto je Partizan smenio Nikolića i doveo Milinkovića

Izvor: Blic, 25.Mar.2015, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto je Partizan smenio Nikolića i doveo Milinkovića

Fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem povodom smene trenera Marka Nikolića i imenovanja Zorana Milinkovića za novog šefa stručnog štaba.

"Upravni odbor Fudbalskog kluba „Partizan“ održao je dana 25. marta 2015. godine sednicu na kojoj je razmatrao rezultate i igre i tima u prolećnom delu takmičarske sezone 2014/2015.

U raspravi je iskazano nezadovoljstvo postignutim igrama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ostvarenim rezultatima i zaključeno je da su ugroženi takmičarski ciljevi kluba, pre svega osvajanje prvog mesta u prvenstvu Srbije. Izražen je stav da je promena na mestu trenera prvog tima neophodna kako bi se ostvario napredak u igri i rezultatima bez koga nije moguće postizanje željenih rezultata i plasmana.

Upravni odbor je odao priznanje Marku Nikoliću na radu i rezultatima i svemu što je učinio za klub u prethodnih 15 meseci uz konstataciju da se radi o jednom od najperspektivnijih srpskih trenera i da je njegov odlazak sa mesta trenera prvog tima nužnost koju nameću takmičarske ambicije kluba.

Upravni odbor je za novog trenera prvog tima izabrao Zorana Milinkovića, bivšeg igrača kluba i renomiranog stručnjaka, i iskazao mu jednodušnu podršku i poverenje. Uvereni smo da će Zoran Milinković uz pomoć i saradnju igrača, članova stručnog štaba, uprave i navijače uspešno odgovoriti obavezama i ciljevima kluba.

U Beogradu, 25. marta 2015. godine

Upravni odbor FK Partizan“, navodi se u saopštenju.

Članovi Upravnog odbora Dragan Bjelogrlić i Nenad Janković bili su protiv smene Nikolića, a kritički se na ovu odluku osvrnuo i predsednik JSD Partizan Duško Vujošević.

Milinković će zvanično biti promovisan u četvrtak od 13 časova.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.