Smenjen Marko Nikolić, ostala dilema oko naslednika na klupi Partizana

Izvor: Blic, 25.Mar.2015, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjen Marko Nikolić, ostala dilema oko naslednika na klupi Partizana

Na sastanku Upravnog odbora FK Partizan, smenjen je trener Marko Nikolić.

Dragan Bjelogrlić prvi je izašao sa sastanka Upravnog odbora i nije zvanično rekao da je trener Marko Nikolić smenjen, ali je iz njegovih reči to moglo lako da se zaključi.

Bez Tumbakovića na sastanku

Od članova UO, samo Ljubiša Tumbaković nije prisustvovao sastanku, ali je u utorak uveče i sredu u toku dana konsultovan telefonskim pozivom.

"Nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se do sada oglašavao, ovog puta sam morao iz principijelnih razloga. Drugi put se moje mišljenje ne poklapa sa većinom, glasao sam protiv smene, i moraću da razmislim o mom daljem angažovanju u rukovodstvu kluba", rekao je Bjelogrlić.

Milomir Gligorijević, član Upravnog odbora, potvrdio je da Nikolić više nije trener crno-belih.

"Velikom većinom glasova, doneli smo jednu nepopularnu odluku, u cilju da Partizan ostvari zacrtane ciljeve. Razlog za smenu je neispunjavanje rezultatskih ciljeva na početku prolećne sezone. Rastali smo se u prijateljskom tonu, i u ovom trenutku kreće potraga za novim trenerom. U opticaju su imena koja su se već pojavila u javnosti, naravno, tu mislim na ono što je realno, a to su Milinković i Drulović", rekao je Gligorijević.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Smenjen Marko Nikolić, Milinković najbliži klupi Partizana

Izvor: Blic, 25.Mar.2015

Na sastanku Upravnog odbora FK Partizan, smenjen je trener Marko Nikolić...Dragan Bjelogrlić prvi je izašao sa sastanka Upravnog odbora i nije zvanično rekao da je trener Marko Nikolić smenjen, ali je iz njegovih reči to moglo lako da se zaključi...Bez Tumbakovića na sastanku..Od članova UO,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.