Izvor: HotSport.rs, 25.Mar.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(NE)OČEKIVANO: Nikolić smenjen, u igri je (bio) i Miroslav Đukić!?

Kao što i bilo najavljivano prethodnih dana, Marko Nikolić više nije trener Partizana

Nikolićevu smenu novinarima je potvrdio član UO Dragan Bjelogrlić.
- Bio sam protiv smene Nikolića, već drugi put se moji stavovi ne poklapaju sa većinom i iz principijelnih razloga razmišljam o daljem delovanju u klubu – rekao je novinarima poznati glumac i reditelj.
Kako prenosi B 92, posle sastanka >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Upravnog odbora i Sekretarijata, odlučeno je da se Nikolić razreši dužnosti, a na njegovo mesto trebalo bi da dođe dosadašnji trener Voždovca Zoran Milinković, ali prema glasinama, crno-beli su kontaktirali i Miroslava Đukića, koji je nedavno ostao bez posla u španskoj Kordobi. 
Kako prenosi Mondo, čelnici kluba su odmah nakon remija sa Čukaričkim kontaktirali Đukića, ali se on zahvalio na pozivu uz napomenu da se ne vraća u srpski fudbal.
Prema informacijama koje stižu iz Humske, trener Nikolić viđen je na stadionu Partizana, ali nije prisustvovao sastanku UO. 
Na današnjoj sednici Upravnog odbora kluba iz Humske izglasano je nepoverenje treneru prvog tima, a prisutnim novinarima na stadionu je samo kratko rečeno da će u toku dana biti izdato i zvanično saopštenje.  
Pored Milinkovića i Đukića, među kandidatima je bio i bivši selektor Ljubinko Drulović.
Šta vi mislite, koje je najbolje rešenje za klupu Partizana u ovom delikatnom trenutku?
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Smenjen Marko Nikolić, novi trener Partizana je Milinković!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Mar.2015

Posle sednice UO potvrđen otkaz mladom stručnjaku..Završena je trenerska karijera Marka Nikolića u Partizanu! Posle tri dana sage, mladi stručnjak je danas smenjen po odluci Upravnog odbora kluba. Novi trener crno-belih će biti aktuelni starteg Voždovca Zoran Milinković, čija se promocija očekuje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.