Dva meča bez publike,Tomić suspendovan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva meča bez publike,Tomić suspendovan

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je danas Partizan sa dve utakmice bez publike i ukupno milion dinara zbog nereda navijača na utakmicama protiv OFK Beograda i Crvene zvezde.

Komisija je prilikom analize spojila susrete sa OFK-om na Vračaru i Zvezdom u Humskoj, odigranih na početku prolećnog dela sezone Super lige Srbije.

Zbog nereda navijača na utakmici sa OFK-om, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Partizan je kažnjen sa 300 hiljada dinara, a zbog loše organizacije "večitog" derbija sa dve utakmice bez publike i 800.000.

Kako je saopšteno, to čini jedinstvenu kaznu umanjenu za 100.000, a ukupno milion dinara.

Trener Partizana Ivan Tomić suspendovan je na dva meseca, uslovno godinu dana, a kažnjen je i novčano sa 350 hiljada dinara.

Takođe, kažnjen je i trener Čukaričkog Zoran Popović sa 50 hiljada dinara zbog incidenata na utakmici sa Radnikom u Surdulici.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan kažnjen milion dinara, Tomić suspendovan

Izvor: B92, 03.Mar.2016

Disciplinska komisija FSS kaznila je Partizan sa dve utakmice bez publike i milion dinara zbog nereda navijača na utakmicama sa OFK Beogradom i Crvenom zvezdom...Komisija je prilikom analize spojila susrete sa OFK-om na Vračaru i Zvezdom u Humskoj, odigranih na početku prolećnog dela sezone Superlige...

Nastavak na B92...

Disciplinska komisija FSS kaznila Partizan i Ivana Tomića!

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2016

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je danas Partizan sa dve utakmice bez publike i ukupno milion dinara zbog nereda navijača na utakmicama protiv OFK Beograda i Crvene zvezde...Komisija je prilikom analize spojila susrete sa OFK Beogradom na Vračaru i Zvezdom u Humskoj, odigranih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.