Disciplinska komisija FSS kaznila Partizan i Ivana Tomića!

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2016, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disciplinska komisija FSS kaznila Partizan i Ivana Tomića!

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je danas Partizan sa dve utakmice bez publike i ukupno milion dinara zbog nereda navijača na utakmicama protiv OFK Beograda i Crvene zvezde.

Komisija je prilikom analize spojila susrete sa OFK Beogradom na Vračaru i Zvezdom u Humskoj, odigranih na početku prolećnog dela sezone Super lige Srbije.

Zbog nereda navijača na utakmici sa OFK-om, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan je kažnjen sa 300.000 dinara, a zbog loše organizacije "večitog" derbija sa dve utakmice bez publike i 800.000.

Kako je saopšteno, to čini jedinstvenu kaznu umanjenu za 100.000, a ukupno milion dinara.

Trener Partizana Ivan Tomić suspendovan je na dva meseca, uslovno godinu dana, a kažnjen je i novčano sa 350.000 dinara.

To znači da će se kazna aktivirati i da neće smeti da obavlja funkciju trenera, ako mu se slična stvar ponovi u narednih godinu dana.

Takođe je kažnjen i trener Čukaričkog Zoran Popović sa 50.000 dinara zbog incidenata na utakmici sa Radnikom u Surdulici.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRENIRAJU STROGOĆU: FSS žestoko kaznio Partizan i Tomića!

Izvor: HotSport.rs, 03.Mar.2016

Novi trener crno-belih Ivan Tomić neće po dobrom pamtiti svoja dva prva meča na klupi Partizana, koji će takođe dobro upamtiti odluke Disciplinske komisije FSS.. . Disciplinska komisija FSS spojila je susrete OFK Beograd – FK Partizan i FK Partizan – FK Crvena zvezda, prilikom analize događaja...

Nastavak na HotSport.rs...

Partizan kažnjen sa milion dinara

Izvor: TV Arena Sport, 03.Mar.2016

Disciplinska komisija FSS odredila je visoku kaznu za Partizan zbog nereda koji su izazvali navijači tog kluba na mečevima protiv OFK Beograda i Crvene zvezde...Partizan je ukupno novčano kažnjen milion dinara...Zbog navijačkih ispada na utakmici sa OFK Beogradom, crno-beli moraju da plate 300.000...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.