Komisija: Penala nema, pomoćnik pogrešio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komisija: Penala nema, pomoćnik pogrešio

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) saopštila je danas da je arbitar Vlado Glođović doneo ispravnu odluku kada je odlučio da ne svira penal za Partizan protiv Crvene zvezde.

"Sudijska komisija se detaljno bavila situacijom iz 12. minuta, koja se odigrala u šesnaestercu Crvene zvezde i u potpunosti je prihvatila zaključak da je Glođović u pomenutoj situaciji doneo ispravnu odluku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pošto je u navedenoj situaciji bilo elemenata simuliranja igrača Partizana", navodi se na sajtu FSS-a.

"Večiti" derbi odigran prošle subote izazvao je mnogo polemika, a svi u Partizanu su žestoko negodovali načinom suđenja Glođovića, navodeći da je arbitar drastično oštetio taj klub.

Komisija u sastavu Dušan Mrakić, Zoran Petrović, Mirko Simić, Dragan Radulović i Đorđe Žutić "u potpunosti je prihvatila izveštaj" posmatrača Zdravka Jokića, koji je konstatovao pogrešnu procenu pomoćnog sudije Nemanje Petrovića iz 47. minuta, kada je signalizirao ofsajd poziciju igrača Partizana, kada je poništen pogodak crno-belih.

Komisija je, takođe, izrazila negodovanje što je FSS prosledio snimak sa spornim detaljima iz "večitog" derbija odgovornim licima u Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA), a u nameri da se i na taj način eliminišu bilo kakve insinuacije i sumnje po pitanju konačne odluke Sudijske komisije FSS.

Takođe, članovi Sudijske komisije odbili su da svojim potpisima overe zapisnik sa donesenim odlukama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizanu dve utakmice bez publike, Tomić suspendovan

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Mar.2016

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je danas Partizan sa dve utakmice bez publike i ukupno milion dinara zbog nereda navijača na utakmicama protiv OFK Beograda i Crvene zvezde...Komisija je prilikom analize spojila susrete sa OFK-om na Vračaru i Zvezdom u Humskoj, odigranih na početku...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

"Glođović nije pogrešio, nije bio penal za Partizan"

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2016

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije zaključila je da je Vlado Glođović, arbitar na 150. večitom derbiju, doneo pravu odluku kada situaciju iz 12. minuta i start Marka Petkovića nad Nemanjom Mihajlovićem nije okarakterisao kao penal...Sudijska komisija FSS u u sastavu Dušan Mrakić, Zoran...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.