(VIDEO) FSS KAZNIO PARTIZAN I TOMIĆA: Crno-beli bez Grobara još samo protiv Voždovca

Izvor: Kurir, 03.Mar.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) FSS KAZNIO PARTIZAN I TOMIĆA: Crno-beli bez Grobara još samo protiv Voždovca

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je danas Partizan.

Crno-beli su kažnjeni sa dve utakmice bez publike i ukupno milion dinara zbog nereda navijača na utakmicama protiv OFK Beograda i Crvene zvezde.

Komisija je prilikom analize spojila susrete sa "romantičarima" na Vračaru i Zvezdom u Humskoj, odigrane na početku prolećnog dela sezone Super lige Srbije.

Zbog nereda >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << navijača na utakmici sa OFK Beogradom, Partizan je kažnjen sa 300.000 dinara, a zbog loše organizacije "večitog" derbija sa dve utakmice bez publike i 800.000. Kako je saopšteno, to čini jedinstvenu kaznu umanjenu za 100.000, a ukupno milion dinara.

Podsetimo, crno-beli su već odradili deo kazne, jer su meč Kupa Srbije sa niškim Radničkim igrali bez prisustva gledalaca. Narednu utakmicu u Humskoj pred praznim tribinama igraće 12. marta protiv Voždovca.

Trener Partizana Ivan Tomić suspendovan je na dva meseca, uslovno godinu dana, a kažnjen je i novčano sa 350.000 dinara. Sankcije prema Tomiću izrečene su zbog neprimerenog ponašanja za vreme i posle meča sa Zvezdom kada je vređao sudije i razvalio vrata.

Takođe je kažnjen i trener Čukaričkog Zoran Popović sa 50.000 dinara zbog incidenata na utakmici sa Radnikom u Surdulici.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.