Dačić: Danilović je povređen u tradicionalnoj srpskoj svađi među prijateljima

Izvor: Blic, 18.Maj.2013, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Danilović je povređen u tradicionalnoj srpskoj svađi među prijateljima

Predrag Danilović, predsednik Košarkaškog kluba Partizan, uboden je nožem u stomak noćas u dva sata posle ponoći u jednom restoranu na Košutnajku, sazanje "Blic". Proslavljeni košarkaški reprezentativac zadobio je povrede stomaka, ruku i glave. Danilović je jutros operisan i njegovo stanje je stabilno. Danilović je prebačen na Urgentni centar, ali je odbio da priča sa policijom

Vučić posetio Danilovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u bolnici: Imao je više sreće nego pameti, Bog ga voli

- Danilović je jutros sa povredama stomaka, ruku i glave primljen u Urgentini centar gde je operisan i u stabilnom stanju. On se oporavlja i nije životno ugrožen - rekao je Tanjugu direktor Urgentnog centra dr Zlatibor Lončar.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je Danilović povređen u "tradicionalnoj srpskoj svađi među prijateljima" i da je njegovo zdravstveno stanje bolje.

Prema nezvaničnim informacijama, Danilović nije želeo da razgovara sa policijom koja je izašla na lice mesta.

- Policijska patrola je posle poziva, oko 2.20 sati, stigla u restoran “Kafanica”, u Ulici Kneza Višeslava na Košutnjaku, gde se i dogodio napad. Koliko je bio povređen u tom momentu, i na koji način nije bilo moguće utvrditi jer se predsednik Partizana pozvao na diplomatski pasoš i odbio saradnju - kažu u MUP Srbije.

Danilović nije želeo pomoć ni od lekara Hitne pomoći, koji su stigli po pozivu policije.

- Primili smo poziv od MUP-a zbog tuče. Dežurni lekar je preneo je da je Danilović imao posekotinu na glavi, ali ne i ubodne rane. Bivši košarkaš je odbio da bude prevezen u Urgentni centar. Rekao je da mu nije potrebna pomoć i vratio se u restoran. Verovatno je kasnije zadobio povrede trbuha i ruku, zbog kojih je kasnije prebačen u Urgentni centar - rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

On se u Urgentni centar, nešto kasnije, prijavio sam i zatražio pomoć lekara.

Direktor policije Milorad Veljović potvrdio je da je Danilović zadobio teške povrede opasne po život, zbog kojih je hospitalizovan u beogradskom Urgentnom centru

Veljović je na konferenciji za novinare rekao da je Danilović zadobio ubodne povrede u skukobu u jednom kafiću u Košutnjaku.

- Policija proverava kako je došlo do sukoba i šta je uzrok svega toga - kazao je Veljović.

Očekuje se da policija u toku današnjeg dana sasluša svedoke.

VIDEO> Dr Lončar: Danilović je operisan i u stabilnom je stanju:

KK Partizan poželeo Daniloviću brz oporavak

Košarkaši Partizana poželeli su danas predsedniku kluba Predragu Daniloviću brz oporavak, nakon operacije kojoj je podvrgnut posto je sa povredama stomaka, glave i ruke primljen u Urgentni centar.

"Najvažnije je da je zdravlje predsednika kluba stabilno i da se on oporavlja nakon operacije", kaže se na zvaničnom sajtu KK Partizan.

Kako se ističe, "košarkaši kluba iz Humske, stručni štab, uprava, zaposleni i navijači žele Saši Daniloviću brz oporavak".

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Danilović izboden u prijateljskoj svađi

Izvor: Vesti-online.com, 18.Maj.2013

Ministar unutrašnjih poslova (MUP) Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je predsednik Košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović povređen u "tradicionalnoj srpskoj svađi među prijateljima" i da je njegovo zdravstveno stanje bolje...Posle sastanka u sedištu Socijalističke partije Srbije,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.