Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽIKIĆ POŠTUJE MEGU: Talentovaniji tim nisu imali

Aleksandar Džikić veoma pohvalno je govorio o ekipi Mega Leksa, pred duel dve ekipe koji je na programu u sredu u 21 čas.


U izjavi datoj za sajt Partizana, Džikić je pohvalio način na koji radi ekipa Mega Leksa:
– Mega ima svoj koncept rada, umnogome specifican. Ovo je njihova najtalentovanija ekipa od osnivanja i njihove visoke ambicije mogu biti iznenađujuće samo za neupućene i zlonamerne. Uloženo je puno vremena, energije i novca. I sada su ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << jesu, tim sa najviše talenta u regiji.
POSETA: Peković pomaže košarku na Kosovu, Partizan dobija ‘mlađeg brata’

Iako ove sezone Partizan ima negativan skor sa Megom, crno-beli će pokušati da dođu do pobede:
– Kod nas je situacija drugačija, a očekivanja bazirana na slavnoj i teško ponovljivoj prošlosti i rezultatima. Sa ovim protivnikom imamo negativan skor ove sezone i pokušaćemo da na njihovom terenu odigramo što bolje
Ni Andreja Milutinović ne veruje da Partizan očekuje lak zadatak:
– Igramo protiv finaliste ABA lige i pobednika Kupa, koji se sa tri igrača značajno pojačao za srpsku ligu. Mega igra brzo i agresivno, a mi na to moramo da odgovorimo upornošću i čvrstinom, rekao je košarkaš crno-belih.
POVRATAK U PARTIZAN? Bivši centar crno-belih golica maštu Grobarima
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.