Džikić: Mega tim sa najviše talenta u regiji

Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2016, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić: Mega tim sa najviše talenta u regiji

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da je Mega Leks veoma talentovana ekipa, ali da će njegov tim pokušati da dođe do pobede u Sremskoj Mitrovici.

- Mega ima svoj koncept rada, umnogome specifican. Ovo je njihova najtalentovanija ekipa od osnivanja i njihove visoke ambicije mogu biti iznenađujuće samo za neupućene i zlonamerne. Uloženo je puno vremena, energije i novca. I sada su ono što jesu, tim sa najviše talenta u regiji - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Džikić za sajt Partizana.

On je dodao da njegov tim ima negativan skor sa mladom ekipom Mege i pozvao navijače crno-belih da podrže tim u Mitrovici.

- Kod nas je situacija drugačija, a očekivanja bazirana na slavnoj i teško ponovljivoj prošlosti i rezultatima. Sa ovim protivnikom imamo negativan skor ove sezone i pokušaćemo da na njihovom terenu odigramo što bolje - zaključio je Džikić.

Košarkas Partizana Andrija Milutinović rekao je da na veliku agresivnost Mege treba odgovoriti dodatnom čvrstinom.

- Igramo protiv finaliste ABA lige i pobednika Kupa, koji se sa tri igrača značajno pojačao za srpsku ligu. Mega igra brzo i agresivno, a mi na to moramo da odgovorimo upornošću i čvrstinom - poručio je Milutinović.

Raspored drugog kola Superlige Srbije:

Sreda: Konstantin - Borac (20 sati), Mega Leks - Partizan (21). Četvrtak: Tamiš - FMP (19), Crvena zvezda - Metalac (19).

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Džikić: Mega ima najviše talenta u regiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2016

Trener košarkaša Partizana Aleksandar DŽikić rekao je danas da je Mega Leks veoma talentovana ekipa, ali da će njegov tim pokušati da dođe do pobede u Sremskoj Mitrovici..."Mega ima svoj koncept rada, umnogome specifičan. Ovo je njihova najtalentovanija ekipa od osnivanja i njihove visoke ambicije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.