Džikić: Mega ima najviše talenta u regiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić: Mega ima najviše talenta u regiji

Trener košarkaša Partizana Aleksandar DŽikić rekao je danas da je Mega Leks veoma talentovana ekipa, ali da će njegov tim pokušati da dođe do pobede u Sremskoj Mitrovici.

"Mega ima svoj koncept rada, umnogome specifičan. Ovo je njihova najtalentovanija ekipa od osnivanja i njihove visoke ambicije mogu biti iznenađujuće samo za neupućene i zlonamerne. Uloženo je puno vremena, energije i novca. I sada su ono što jesu, tim sa najviše talenta u regiji", rekao je Džikić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za sajt Partizana.

On je dodao da njegov tim ima negativan skor sa mladom ekipom Mege i pozvao navijače crno-belih da podrže tim u Mitrovici.

"Kod nas je situacija drugačija, a očekivanja bazirana na slavnoj i teško ponovljivoj prošlosti i rezultatima. Sa ovim protivnikom imamo negativan skor ove sezone i pokušaćemo da na njihovom terenu odigramo što bolje", zaključio je DŽikić.

Košarkaš Partizana Andrija Milutinović rekao je da na veliku agresivnost Mege treba odgovoriti dodatnom čvrstinom.

"Igramo protiv finaliste ABA lige i pobednika Kupa, koji se sa tri igrača značajno pojačao za srpsku ligu. Mega igra brzo i agresivno, a mi na to moramo da odgovorimo upornošću i čvrstinom", poručio je Milutinović.

Milojević: Sa Partizanom za prvo mesto u grupi

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da će trenutna inspiracija odlučiti pobednika duela sa Partizanom i dodao da će te dve ekipe odlučiti ko će biti prvi u grupi.

"Očekuje nas svakako najteži protivnik u grupi i verujem da ćemo u međusobnim duelima odlučiti ko će biti prvi u grupi pošto su Konstantin i Borac ipak kvalitetom iza nas. Igrali smo nekoliko puta sa Partizanom ove sezone, dobro se poznajemo i verujem da će trenutna inspiracija odlučiti pobednika", rekao je Milojević za klupski sajt.

Košarkaš Danilo Nikolić kazao je da je pred Megov veoma bitna utakmica u borbi za prvo mesto u grupi.

"Odigrali smo dobro protiv Konstantina, ali nas očekuje potpuno drugačija utakmica. Partizan je izuzetno težak protivnik i biće potrebno da damo sve od sebe kako bismo pobedili. ; Uz našu prepoznatljivu agresivnu igru u odbrani, kontrolu skoka i koncentraciju u napadu, verujem da možemo da dođemo do pobede koja bi mogla da bude ključna u borbi za prvo mesto i lakšeg protivnika u polufinalu", kazao je Nikolić.

Raspored drugog kola Superlige Srbije:

Sreda: Konstantin - Borac (20 sati), Mega Leks - Partizan (21).

Četvrtak: Tamiš - FMP (19), Crvena zvezda - Metalac (19).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.