Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2017, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIRIJUM U NIŠU: Partizan vodi, Leonardo predriblao golmana Radničkog, Đurđević ga lobovao (VIDEO)

Brazilac je postigao 22. gol u Superligi ove sezone, a nekoliko minuta kasnije i kapiten mlade reprezentacije Srbije.

U 53. minutu je Partizan preko Leonardo poveo na vrelom gostovanju, a već je u 58. duplirao vođstvo.
Svemu je prethodila maestralna asistencija Marka Jankovića kod prvog gola, koji je odlično proigrao brazilskog internacionalca.
Leonardo je prihvatio loptu, i prošao pored golmana Zogovića koji je pokušao da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << izleti i spreči pokušaj ofanzivca crno-belih.
Na putu ka golu je lopta udarila u busen ispred gol linije, ali to nije omelo putanju ka mreži domaćina.

(Izvor: YouTube/AMVIDEOS7)
Nakon gola je zavladala odlična atmosfera na ‘Čairu’ koju su napravili gostujući fudbaleri, koja je kroz nekoliko minuta postala još glasnija.
Ovoga puta je Leonardo bio u ulozi asistenta, našao je put ka Urošu Đurđeviću koji je iskoristio loše pozicioniranje golmana domaćeg kluba i na veoma lep način ga prebacio.

(Izvor: YouTube/AMVIDEOS7)
The post DELIRIJUM U NIŠU: Partizan vodi, Leonardo predriblao golmana Radničkog, Đurđević ga lobovao (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan nadigrao Radnički u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Maj.2017

Radnički je utakmicu sa Partizanom iz Beograda zasluženo izgubio rezultatom 1:3 jer niški tim ne samo da se nije borio nego do 76. minuta nije imao ni jednu realnu šansu. Prvi gol je dao Leonardo, a drugi Đurđević u ’56 i ’57. minutu. Đurđević je bio strelac i trećeg gola u 77. minutu...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.