Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE OVO ŠANSA ZA PARTIZAN: Pavlović skinut sa liste licenciranih igrača?

Došlo je do promene na spisku igrača na koje Panatinaikos računa u domaćem prvenstvu.

Aleksandar Pavlović neće više igrati u grčkom prvenstvu. To je odluka kluba iz Atine, koja je umesto bivšeg igrača Partizana registrovala novo pojačanje iz NBA lige Eliota Vilijamsa. Tako je današnji meč protiv Apolona u kome je postigao deset poena bio poslednji za Pavlovića u prvenstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Grčke.
Kada je reč o Evroligi, Pavlović ostaje na spisku igrača, bar za sada, mada je u najelitnijem klupskom evropskom takmičenju sada period kada se mogu registrovati nova imena, te se očekuje da i tu upadne Vilijams. Pojedini grčki mediji spekulišu da se bliži kraj saradnje između Panatinaikosa i Aleksandra Pavlovića.
Verujemo da bi Grobari raširenih ruku dočekali svog ljubimca da se vrati pred start KLS lige…
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Grčka,   NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ljubimac "grobara" višak u Panatinaikosu! Šansa za Partizan?

Izvor: Vesti-online.com, 15.Feb.2016

Ljubimac navijača Partizana Aleksandar Pavlović na izlaznim je vratima Panatinaikosa. Naime, iskusno krilo ispalo je sa spiska igrača za nastavak sezone u šampionatu Grčke. Umesto njega, na listu košarkaša na koje Aleksandar Đorđević računa upao je Amerikanac Eliot Vilijams, koji je prošle...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.