Izvor: HotSport.rs, 12.Avg.2015, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNO-BELI, POSLUŠAJTE NJEGA: Partizan treba da napadne BATE, oni uvek igraju na isti način!

Bivši trener Partizana, a sada Dinama iz Minska, ekipe koja je prošlog vikenda savladala BATE na Borisov areni sigurno zna put kojim Partizan treba da ide do Lige šampiona.

- Iznenadili smo BATE tako što smo ih napali, zaigrali agresivno. Morali smo tako jer smo imali osam bodova manje i to je bio jedini način da koliko-toliko spasimo prvenstvo. Mislim da bi i Partizan trebalo da igra napadački, naravno, da ne zanemari odbranu. Verujem da bi prevagu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mogao da napravi Andrija Živković – poručuje Vuk Rašović u razgovoru za ‘Novosti’.
Bivši trener Partizana, koji sa crno-belima ima i jednu osvojenu titulu prvaka Srbije, otkriva kako BATE igra i od kojih igrača preti najveća opasnost.
- BATE igra na isti način, brani se nisko sa dosta igrača. I deluju čvrsto. Zato će biti dosta prostora i to mora da se iskoristi. A jedan gol bi predstavljao veliki kapital pošto sam uveren da u Humskoj, uz huk navijača sa tribina, Partizan može u Ligu šampiona – uveren je Rašović.
Nikada ne treba zaboraviti ni Aleksandra Hleba koji je najveće fudbalsko ime u Belorusiji i o kome Rašović ima samo reči hvale. BATE je pored njega, juče doveo i Aleksandra Jeftića, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde.
- Centarfor Radionov je sjajan napadač, znalac, golgeter. Jako je dobar i Stasijevič koji protiv nas nije igrao zbog povrede, ali mislim da će biti spreman za Partizan. Odlične partije pruža i nekadašnji levi bek Crvene zvezde Mladenović.
Navijači, ipak, ne bi trebalo da budu problem u prvoj utakmici.
- Protiv nas je bilo 9.000 gledalaca, a stadion prima 12.000. Drugačiji su od naših navijača, ne mogu da naprave atmosferu na koju smo mi navikli, ali će sigurno imati podršku. Iako su šanse otprilike fifti-fifti, verujem da će Partizan biti za nijansu bolji, da će postići gol u Borisovu i slaviti u Beogradu! – zaključio je Vuk Rašović.
The post CRNO-BELI, POSLUŠAJTE NJEGA: Partizan treba da napadne BATE, oni uvek igraju na isti način! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizane, napadni ih!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2015

Crno-beli dobili savet ''iz prve ruke'' uoči gostovanja BATE Borisovu u Belorusiji, u poslednjem krugu kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona...Naravno, u pitanju je bivši trener šampiona Srbije Vuk Rašović, koji je u ponedeljak sa svojim Dinamom iz Minska savladao kao gost narednog Partizanovog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.