Partizane, napadni ih!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2015, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizane, napadni ih!

Crno-beli dobili savet ''iz prve ruke'' uoči gostovanja BATE Borisovu u Belorusiji, u poslednjem krugu kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona.

Naravno, u pitanju je bivši trener šampiona Srbije Vuk Rašović, koji je u ponedeljak sa svojim Dinamom iz Minska savladao kao gost narednog Partizanovog rivala sa 1-0 i svakako ima crno-belima da prenese puno utisaka o ekipi BATE Borisova.

Detalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa te utakmice mogli ste i vi da vidite OVDE, a posle trijumfa nad aktuelnim šampionom Belorusije, Rašović naglašava da je rivala iznenadio napadačkom i agresivnom igrom, što savetuje i svom bivšem klubu.

''Mislim da bi Partizan trebalo da igra napadački, ali naravno, da ne zanemari ni odbranu. Verujem da bi prevagu mogao da napravi Andrija Živković.

BATE se brani nisko, sa dosta igrača i deluju čvrsto, ali biće i dosta prostora i to mora da se iskoristi! Jedan gol bi predstavljao veliki kapital i uveren sam da u Humskoj, uz veliku podršku navijača sa tribina, Partizan može u Ligu šampiona'', zaključio je Rašović.

Srpski stručnjak je na delu video i Aleksandra Hleba, velikog beloruskog asa, koji se prošle sedmice vratio u BATE Borisov. Hleb je odigrao drugo poluvreme protiv Dinama, ali nije uspeo da doprinese rezultatskom preokretu.

''On je klasa od igrača, ali nije dovoljno fizički spreman, pa mislim da će i protiv Partizana da odigra jedno poluvreme. Ipak, posebna pažnja treba da se obrati na njega, jer se radi o igraču koju jednom potezom može da reši meč'', izjavio je Rašović.

Ni atmosfera ne bi trebalo da predstavlja problem za Partizan na predstojećem gostovanju, očekuje se desetak hiljada gledalaca, koji, međutim, nisu ni izbliza bučni kao Partizanovi navijači.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stolica: Timska igra osnov svega

Izvor: Danas, 12.Avg.2015

U Partizanu su i pre derbija poslednjeg kola beloruskog prvenstva (sa)znali prilično toga o ekipe BATE Borisova, a utisci sa lica mesta pomoćnog trenera u stručnom štabu srpskog prvaka Ilije Stolice bacili su novo svetlo na rivala u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, posle njegovog poraza...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.