Izvor: HotSport.rs, 25.Mar.2016, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘ČASOVI LJUBAVI’: Nova pomoć crno-beloj košarkaškoj porodici

Razlike u kilometrima nisu bitne, navijači Partizana iz svih krajeva sveta pomažu klub finansijskim sredstvima.

Prošle godine akcija ‘Grobari za nas’ doprinela je da se Košarkaški klub Partizan koliko-toliko stabilizuje i tom finansijskom ‘injekcijom’ najavila da će navijači uvek pomagati voljeni klub.
I ne samo Grobari iz Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << već i inostranstva. Novi dokaz stigao je iz Nemačke odakle je Fondacija ‘Pučisti’ KK Partizan poslala donaciju u iznosu od 600.000 dinara. Ova navijačka grupa je različitim aktivnostima i organizacijama događaja skupila novac koji je poslala na adresu crno-belih.
Najavljene su i naredne akcije koje će biti organizovane u Holandiji i Češkoj, gde takođe ima dosta pristalica Partizana voljnih da pomognu rad i stabilizaciju kluba.
Popularni ‘Časovi ljubavi’ prema KK Partizan ne prestaju…

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Časovi ljubavi - ''Pučisti'' donirali novac svom Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2016

Sredstva za donaciju u iznosu od 600.000 dinara prikupljena su zahvaljujući aktivnostima Fondacije u Nemačkoj tokom prošlog meseca...Navijači KK Partizan NIS iz dijaspore okupljeni oko Fondacije “Pučisti”, uplatili su danas donaciju klubu u iznosu od 600.000 dinara, preneo je zvanični sajt...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.