Bjeković: Đurića ništa ne može pomeriti iz fotelje

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2012, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjeković: Đurića ništa ne može pomeriti iz fotelje

Nenad Bjeković veruje da predsednik Dragan Đurić i njegovi saradnici neće napustiti klub, kakav god debakl Partizan pretrpeo.

Navijači nisu nostalgični prema vremenima kad sam bio u upravi - Nenad Bjeković

 

Dugogodišnji sportski direktor Partizana Nenad Bjeković nema dilemu kada je reč o tome da li će se aktuelno rukovodstvo, predvođeno Draganom Đurićem, povući sa funkcija u klubu, uprkos velikom nezadovoljstvu navijača rezultatima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i načinom na koji se vode crno-beli.

 

Bjeković iz iskustva kaže da za lošu situaciju, koja je kulminirala porazom od Donjeg Srema, ne treba kriviti trenera Vermezovića, jer se nerad u prethodnih šest meseci ne može "zakrpiti“ na letnjim pripremama.

 

"Ne vidim način da Dragan Đurić i njegovo rukovodstvo u skorijoj budućnosti napuste Partizan. Mislim da tu ništa ne bi promenio ni eventualni neuspeh u Evropi. Oni će ostati do kraja", rekao je Nenad Bjeković.

 

Ko je kriv za debakl od Donjeg Srema?

 

"Greška je napravljena pre otprilike šest meseci. Pola godine je bačeno u vodu, tako da Vermezoviću nije bilo lako da zakrpi sve što je loše urađeno pre njega. Manje-više, kod njega su isti igrači koji su izborili Ligu šampiona, pa nije moguće da su tada znali da igraju, a sad ne umeju. Kriza je stvorena zbog negativne atmosfere oko kluba i ekipe, a to oni koji bi morali da 'ispeglaju' probleme nisu sposobni da urade".

 

Za šta je odgovornost trenera i uprave najveća?

 

"Neću mnogo da pričam o trenutnoj situaciji u klubu iz poštovanja prema Vladimiru Vermezoviću. Ako bih nešto rekao račun ovih drugih, izazvao bih replike, a meni nije cilj da u učestvujem u raspravi".

 

Planirate li da se vratite na čelo kluba s nekom drugom garniturom u upravi?

"Pomogao bih svakome kome bi bilo potrebno moje iskustvo u vođenju Partizana. Da li bih ponovo postao rukovodilac, o tome uopšte nisam razmišljao. To eksponiranje nije više za mene. Nažalost, nisam osetio da su navijači nostalgični prema vremenima kad sam bio u upravi kluba", zaključio je Bjeković.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.