Bešiktaš ostao bez golmana koji je provocirao posle meča sa Partizanom

Izvor: Sportal.rs, 05.Nov.2014, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bešiktaš ostao bez golmana koji je provocirao posle meča sa Partizanom

Golman Tolga Zengin nije imao težak zadatak u Beogradu protiv Partizana. Ipak, u atmosferi veoma fer i korektnoj među igračima se izdvojio posle utakmice kada je odlučio da pobedu posveti godišnjici smrti Aliji Izetbegoviću, protiv kojeg je vođena istraga pred sudom za ratne zločine i koji je sve samo ne neko na koga narod u Srbiji gleda kao običnog bivšeg političara. Bilo kako bilo, Zengin neće imati priliku da ponovi tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << nešto u revanš meču Lige Evrope protiv crno-belih.

Zbog povrede ramena je i definitivno otpao sa spiska igrača na koje može da računa Slaven Bilić. Ovu informaciju potvrdili su iz medicinskog bloka kluba turskim medijima. Bivši golman Denizlispora je ove sezone već branio na jednom meču u Superligi Turske.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.