Batica već zna tim? (SASTAV)

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2018, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batica već zna tim? (SASTAV)

Crno-beli sutra igraju veoma bitnu utakmicu protiv danskog Nordsjelanda.

Partizan sutra dočekuje Nordsjeland, braniće 2:1 iz prvog meča, a utakmica počinje od 20 časova i 30 minuta na stadionu u Humskoj.

Zoran Mirković upozorava igrače Partizana da može biti veoma teško i da će se Danci kad-tad otvoriti.

Njegovu izjavu ste mogli da pročitate OVDE, a kakav sastav je novi trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana spremio za sutra?

Nema dileme da će golman biti Vladimir Stojković, ali postoji dilema ko će početi utakmicu u poslednjoj liniji tima. Valijente je imao blagu povredu, ali je po svemu sudeći spreman za sutrašnji duel.

Sa njim u paru počeće mladi Marković, levo očekujemo Nemanju G. Miletića koji je odmarao protiv Zemuna u prethodnom meču Super lige, a desno postoji dilema, Enake ili Nemanja R. Miletić.

Zdjelara i Kosovića očekujemo na sredini terena, nešto ofanzivniji od njih biće Danilo Pantić, a po stranama očekujemo Zakarića i Jankovića.

Rikardo Gomeš će najverovatnije u napad imajući u vidu da nije bio ni u protokolu u meču protiv Zemuna i da odmoran dočekuje ovaj jako bitan meč.

Dakle:



Stojković,

Nemanja R. Miletić, Valijente, Marković, Nemanja G. Miletić

Kosović, Zdjelar,

Janković, Pantić, Zakarić,

Gomeš.

Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.