Mirković: Moramo da igramo kao da je 0:0

Izvor: B92, 15.Avg.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković: Moramo da igramo kao da je 0:0

Trener Partizana Zoran Mirković izjavio je da će ekipa u revanš meč III kola kvalifikacija za LE protiv danskog Noršelana ući oprezno, kao da nema prednost.

Crno-beli su slavili 2:1 prošlog četvrtka na stadionu "Pravo na snove" u Farumum, pa su na korak od plej-ofa za grupnu fazu.

"To je interesantna ekipa, mlada i igra atraktivno i brzo. Krasi je dobra pas igra. Imaju svoj koncept igre od kojeg ne odustaju. Mi imamo pozitivan rezultat ali neće nam biti lako. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Moramo da igramo kao da je 0:0. Igramo pred svojim navijačima i to nam je obaveza", rekao je Mirković.

Mirković očekuje da će danska ekipa doći da se nadigrava pošto taj tim ne kalkuliše i u svakoj utakmici ide na pobedu, zbog čega će Partizan ući u taj duel maksimalno oprezno.

"Ne obazirem se na lošije rezultate Noršelana već na njihovu igru. Imaju dobar sastav", dodao je trener Partizana.

Upitan da li može da pohvali i nekog igrača iz svoje ekipe, Mirković je rekao da on hvali i svoje igrače, da se na treninzima najviše radi na igri, pošto je potreban kontinuitet dobrih igara i rezultata.

Ako Partizan prođe u baraž, igraće protiv pobednika duela turskog Bešiktaša i austrijskog LASK-a.

"Mislim da će proći Bešiktaš, ali bih voleo da dobijemo slabijeg rivala u baražu", rekao je Mirković.

Fudbaler Partizana Goran Zakarić, koji je bio strelac u Danskoj u prvoj utakmici, rekao je da je Noršelan opasan iz kontranapada i polu kontri, ali da njegova ekipa ima dobar rezultat i da može da prodje u plej of, koji svi igrači željno iščekuju. ;

"Svi jedva čekamo da počne utakmica i želimo da postignemo gol u ranoj fazi. To bi trebalo da bude kraj. Ja ću u svakom duelu davati maksimum i nadam se da će moja igra doći do izražaja", rekao je Zakarić.

Partizan i Noršelan igraju u četvrtak u Humskoj od 20:30.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.