Mirković: Kao 0:0, publike će biti ako igramo dobro...

Izvor: N1 televizija, 15.Avg.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković: Kao 0:0, publike će biti ako igramo dobro...

Trener Partizana Zoran Mirković oprezan je pred revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv danskog Noršjelena.

Crno-beli su u prvoj utakmici u Danskoj slavili sa 2:1 i sada imaju sjajnu priliku da pred svojim navijačima osiguraju plej-of.

"Imamo pozitivan rezultat, ali moramo da igramo kao da je 0:0. Posao nije završen, Noršjelen se neće lako predati. U pitanju je mlada ekipa, koja igra atraktivno, brzo, uvek traži dubinu i nikad ne odustaje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << od svog kocenpta. Njihovi igrači su prošli mlađe selekcije svojih zemalja. Zapamtite imena, videćete gde će igrati za nekoliko godina", izjavio je Mirković.

Otkako je na klupi nasledio Miroslava Đukića, Mirković je upisao dve pobede. Međutim, i on je svestan da je kontinuitet dobrih igara i rezultata neophodan, te da će tada i publika u većem broju dolaziti na stadion JNA.

"Sve će biti lakše kad steknemo kontinuitet. Tada će i publike biti. To je lančano - ljudi dolaze kad igrate dobro, kad ste loši nema ih", zaključio je trener Partizana.

Strelac drugog gola u Danskoj Goran Zakarić smatra da će maksimalna ozbiljnost doneti dobar rezultat crno-belima.

"U Danskoj je to izgledalo dobro, verujem da ćemo uz maksimalnu ozbiljnost i zalaganje proći u toliko željeni plej-of. Radimo vredno na treninzima kako bismo igrali fudbal koji Partizan mora da igra", dodao je Zakarić.

Utakmica Partizan - Noršjelen na programu je u četvrtak od 20.30. Pobednik dvomeča u plej-ofu će najverovatnije igrati sa turskim Bešiktašem.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.