BIVŠI TRENER PARTIZANA OSTAO BEZ POSLA: Zameniće ga još jedan Srbin (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠI TRENER PARTIZANA OSTAO BEZ POSLA: Zameniće ga još jedan Srbin (FOTO)

Rastanak posle samo četiri meseca.

Fudbalski trener Partizana Miroslav Đukić napustio je klupu Al Šababa iz Dubaija posle samo četiri meseca. Đukiću je istekao ugovor sa klubom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i slobodan je u izboru nove sredine, a kao sledeća destinacija pominje se Olimpijakos pošto su Pirejci pokazali interesovanje.

Ljubimac Grobara osvojio TITULU kao trener, a onda IZNENADIO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izjavom o dolasku u Superligu (FOTO)

PARTIZAN IDE U NIŠ: Pitali su Nikolića o odluci disciplinaca, a on je imao SPREMAN odgovor (FOTO)

Nekadašnji trener Partizana, Valensije i selektor reprezentacije Srbije nije bio uspešan u UAE jer je sa Al Šababom zabeležio samo jednu pobedu, tri remija i čak sedam poraza. Umesto njega na klupu Al Šababa biće imenovan još jedan Srbin - Goran Tufegdžić, koji je sa Itihad Kalbom iz UAE ostvario zapažene rezultate.

#AlShabab will unveil next coach tomorrow. Been told to expect Goran Tufegdzic, who almost kept #Kalba up...

https://t.co/F5yyjODlXW pic.twitter.com/lq9XDAMXoU

— Matt Monaghan (@mattmonaghan360) May 15, 2017

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.