BERIĆETNA POSETA KELNU: Partizan zaradio pola miliona evra, ali to nije sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 11:43

BERIĆETNA POSETA KELNU: Partizan zaradio pola miliona evra, ali to nije sve

Veliki uspeh crno-belih.

Fudbaleri Partizana su priredlili su prijatno iznenađenje i ostvarili veliku pobedu protiv Kelna u sred Nemačke sa 1:0 u utakmici trećeg kola Lige koferencija. Ova pobeda je značajna za crno-bele na finansijskom planu, ali i za koeficijent naše zemlje.

Prva pobeda u grupnoj fazi Lige konferecija, Partizanu je donela 500.000 evra, što uz prethodna dva remija protiv Nice i Slovacka dolazi do cifre od 882.000 zarađenih evra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u dosadašnjem toku ovog takmičenja.

Pored finansija, Partizan je dobio i 2.500 bodova za klupski koeficijent, dok su uz prethodna dva remija zaradili još 2.000 bdoova, čime su ovom pobedom sada i definitivno "otključali" bodove za dalji tok i za dalju borbu za ovaj luksuz.

Naravno, osim klupskih pogodnosti, tu je i nacionalni koeficijent, gde je Partizan za Srbiju zaradio još 500 bodova.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.