Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2015, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO JE IKO SUMNJAO: Duško Vujošević poslao jasnu poruku svima, posebno navijačima

Trener košarkaškog kluba Partizan Duško Vujošević i sledeće sezone će sa klupe voditi crno-bele u nove izazove i borbu, kako sa protivnicima, tako i sa teškom finansijskom situacijom u klubu.

Duško Vujošević se trenutno nalazi na godišnjem odmoru, posle jedne od rezultatski lošijih sezona u ovom veku. Svakog leta u ovo vreme se spominje da će ikona kluba napustiti isti, međutim, to neće biti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << slučaj ove godine.
- Jesam trener Partizana, ostajem u klubu i, izvršiću prozivku pred početak sezone u ponedeljak 17. avgusta – potvrdio je Vujošević u razgovoru za ‘Novosti’.
Mnogima u klubu kasne plate, igračima to posebno teško pada, pa je tako ekipu već do sada napustilo pet važnih igrača: Mačvan, Pavlović, Milutinov, Milosavljević i Dalo. Trener je u možda još nezavidnijoj situaciji, ali će on ipak ostati na kormilu crno-belog broda.
- Trenutno sam trener Partizana. Ima i te kako ljudi u klubu kojima izuzetno kasne plate, po godinu dana i više, pa nisu takvu situaciju iskoristili da prekinu radni odnos – istakao je Vujošević.
On je kratko prokomentarisao i slučaj oko Seada Šehovića koji je ipak produžio do Podgorice i sledeće sezone će igrati za Budućnost umesto za Partizan kako je pisalo.
- Istina je da su postojali kontakti, ali zbog naše čitave situacije, desilo se, šta se desilo. Tako je to kada brod tone, ali moraćemo da se stabilizujemo – zaključio je Vujošević razgovor za ‘Novosti’.
The post AKO JE IKO SUMNJAO: Duško Vujošević poslao jasnu poruku svima, posebno navijačima appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Ostajem

Izvor: B92, 28.Jul.2015

Duško Vujošević potvrdio je za "Večernje novosti" da će i sledeće sezone predvoditi KK Partizan...Vujošević je nedavno izjavio da njegov status još uvek nije rešen, zbog čega su počele spekulacije o novom odlasku iz Humske..."Jesam trener Partizana, ostajem u klubu i, izvršiću prozivku...

Nastavak na B92...

Vujošević: Ostajem na klupi Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2015

Trener košarkaša Partizana Duško Vujoševć potvrdio je da će i sledeće sezone voditi ekipu crno-belih..."Jesam trener Partizana, ostajem u klubu, i izvršiću prozivku pred početak sezone u ponedeljak, 17. avgusta", rekao je Vujošević za Večernje novosti...Trofejni stručnjak je naveo da je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.