Vujošević: Ostajem na klupi Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Ostajem na klupi Partizana

Trener košarkaša Partizana Duško Vujoševć potvrdio je da će i sledeće sezone voditi ekipu crno-belih.

"Jesam trener Partizana, ostajem u klubu, i izvršiću prozivku pred početak sezone u ponedeljak, 17. avgusta", rekao je Vujošević za Večernje novosti.

Trofejni stručnjak je naveo da je klub bio zainteresovan za bivšeg pleja Budućnosti Nikolu Ivanovića, ali i Seada Šehovića, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prošle sezone bio član MZT Skoplja, međutim, iskusni bek ipak se se vratio u Podgoricu.

"Istina je da su postojali kontakti, ali zbog naše čitave situacije desilo se šta se desilo. Tako je to kada brod tone, ali moraćemo da se stabilizujemo", kazao je Vujošević Novostima.

Redove Partizana po završetku sezone napustili su Nikola Milutinov, Milan Mačvan, Aleksandar Pavlović, Dragan Milosavljević i Boris Dalo, a zbog teške materijalne situacije klub je odustao od učešća u Evrokupu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.