Troje skijaša poginulo u lavini u blizini Sočija

Izvor: Blic, 23.Mar.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje skijaša poginulo u lavini u blizini Sočija

Troje skijaša poginulo je danas nakon što se snežna lavina obrušila u Sočiju, planinskom odmaralištu u kojem su se održale Zimske olimpijske igre, prenela je ruska državna televizija.

Lavina se obrušila na skijaše na stazi Rosa Hutor, dan nakon što je odmaralište otvoreno za turiste, po završetku Paraolimpijskih igara u Sočiju.

Troje skijaša koji su poginuli bili su u grupi od šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << skijaša, naveli su svedoci dogadjaja.

Novinska agencija RIA Novosti prenela je da spasilačke ekipe traže preživele, ali nije potvrdila koliko je skijaša poginulo ili povređeno.

Na stazi Roza Kutor održala su se takmičenja u alpskom skijanju na Zimskim olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Sočiju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U lavini kod Sočija poginulo troje skijaša

Izvor: Mondo, 23.Mar.2014

Troje skijaša poginulo je danas nakon što se snežna lavina obrušila u planinskom odmaralištu u kojem su se održale..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.