Tako to rade u Kini: Znate, bio je suspendovan...

Izvor: Mondo, 24.Nov.2014, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako to rade u Kini: Znate, bio je suspendovan...

Olimpijski i svetski šampion u plivanju BIO JE suspendovan tri meseca zbog dopinga, još u maju. To se saznalo sada, krajem novembra...

Foto: Guliver/Getty Images/Ian Waldie SISTEM: Zapadni Nemci dopingovali su svoje sportiste jer su znali da isto rade Istočni Nemci.

Tako to rade u Kini.

Otkriju slučaj dopinga, kazne sportistu na tri meseca i to da niko ne zna i, onda, kada prođe pola >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godine, to saopšte javnosti...

Olimpijski i svetski šampion u plivanju Kinez Sun Jang bio je u maju suspendovan na tri meseca zbog dopinga, otkrila je Kineska antidoping agencija.

Sun je 17. maja bio pozitivan na zabranjenu supstancu trimetazidin tokom nacionalnog šampionatau Honžuu. Suspenzija je trajala do 17. avgusta, a Sun je u septembru ucestvovao na Azijskim igrama na kojima je osvojio tri zlatne medalje.

Kineska Antidoping agencija objasnila je zakašnjenje sa objavljivanjem vesti o dopungu praksom da se to čini periodično, odnosno kvartalno.

Direktor agencije Žao Đijan rekao je da je status Suna kao svetski poznatog sportiste zahtevao od antidoping zvaničnika da njegov slučaj tretiraju sa većom pažnjom, kako bi se izbegla mogućnost greške.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kinezi prećutali doping suspenziju

Izvor: B92, 24.Nov.2014

Olimpijski i svetski šampion u plivanju Kinez Sun Jang bio je u maju suspendovan na tri meseca zbog dopinga, otkrila je Kineska antidoping agencija...Sun je 17. maja bio pozitivan na zabranjenu supstancu trimetazidin tokom nacionalnog šampionatau Honžuu...Suspenzija je trajala do 17. avgusta, a Sun...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.