Ovo su šeširi za kvalifikacioni turnir, poznato sa kim Srbija ne može! Nema opravdanja, MORAMO na OI!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su šeširi za kvalifikacioni turnir, poznato sa kim Srbija ne može! Nema opravdanja, MORAMO na OI!

Poznato je!

Srbija je u prvom šeširu pred izvlačenje grupa za kvalifikacione turnire za odlazak na Olimpijske igre.

Šest šešira će biti na izvlačenju, a u prvom su pored naše reprezentacije i reprezentacije Grčke, Litvanije i Rusije, što definitivno znači da nećemo igrati sa ovim reprezentacijama.

Pored toga, Srbija definitivno neće igrati ni sa Hrvatskom, koja organizuje kvalifikacioni turnir, baš kao i naša reprezentacija.

Žreb će biti 27. novembra.

Evo i svih šešira:
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Žreb za kvalifikacione turnire za OI: Srbija u prvom šeširu

Izvor: MozzartSport.com, 22.Nov.2019

Poznati su šeširi za žreb za kvalifikacione turnire za Olimpijske igre koje će se 2020. održati u Tokiju. Najvažnije za nas je da je Srbija u prvom šeširu, zajedno sa Grčkom, Litvanijom i Rusijom što znači da neće moći da igra protiv tih timova. Dobre vesti, ali i nešto što je moglo odavno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.