Ovo su šeširi za kvalifikacioni turnir, poznato sa kim Srbija ne može! Nema opravdanja, MORAMO na OI!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 22.11.2019.
19:17
Izvor: Sportske.net

Poznato je!

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Srbija je u prvom šeširu pred izvlačenje grupa za kvalifikacione turnire za odlazak na Olimpijske igre.

Šest šešira će biti na izvlačenju, a u prvom su pored naše reprezentacije i reprezentacije Grčke, Litvanije i Rusije, što definitivno znači da nećemo igrati sa ovim reprezentacijama.

Pored toga, Srbija definitivno neće igrati ni sa Hrvatskom, koja organizuje kvalifikacioni turnir, baš kao i naša reprezentacija.

Žreb će biti 27. novembra.

Evo i svih šešira:

sesiri

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 23.11.2019
03:06

Bio bih jako zadovoljan da ugostimo sve same južnoamerikance: 2. Brazil, 3. Portoriko, 4. Venecuela, 5. Meksiko, 6. Urugvaj.

Poruka za Revolta, parafraza Isusovih reči (različito je citirano u Jevanđelima): Ko veruje i ne sumnja (*u uspeh onoga što želi i što se trudi da postigne*, moj dodatak), taj će uspeti da učini bilo šta, čak i ono što je naizgled nemoguće.

Ima i još jedan, važan, dodatak tome (opet parafraziram): ko ima veru i moć i snagu da čini i ono što je naizgled nemoguće, ali nema ljubavi u sebi, taj je ništa, potpuna bezvrednost.

To su dve važne mudrosti iz Hristovog učenja, koje bi trebalo usađivati u svako ljudsko (pogotovo mlado) biće, i svet bi bio mnogo srećnije mesto, a svi koji se rukovode takvim mudrostima dostizali bi pravu sreću mnogo lakše, nego u stalnoj borbi za materijalnu korist.

avatar
Rio48
Saturday, 23.11.2019
02:04

Samo Kanada da nam ne zapadne. Sve ostalo manje-vise ok.

avatar
REVØLT
Friday, 22.11.2019
20:22

Sta cemo tamo kad necemo osvojiti?