Ona je najlepša košarkašica ikada, danas uživa u porodičnom životu FOTO

Izvor: B92, 23.Jul.2021, 08:25

Ona je najlepša košarkašica ikada, danas uživa u porodičnom životu FOTO

Američki sportski portal "Bličer riport" priglasio ju je najlepšom sportistkinjom na Olimpijskim igrama 2012. godine. Ali to nije sve.

Američki lajfstajl magazin "Muze" proglasio je jednom od najfascinantnijih sportistkinja na istim Olimpijskim igrama, a njeno pojavljivanje u Londonu privuklo je slične naslove širom sveta.

NBA igrač Nejt Robinson, kada je gledao utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Češke i Hrvatske, tvitovao je da je ona "verovatno najlepša košarkašica koja je ikada obula patike".

Na mnogim sportskim takmičenjima, fotografi su je sa visokim procentom proglašavali za najlepšu sportistkinju.

Antoia Mišura (33), udata Sandrić rođena je Šibenčanka koja je košarkom počela da se bavi zbog starije sestre, ali i slavnog sugrađanina Dražena Petrovića.

Često je govorila da je pažnja koju ima zbog lepote istovremeno i laskava i uznemirujuća.

Odbijala je mnogobrojne ponude da bude model i manekenka, fokusirajući se prvenstveno na sport i obrazovanje.

Studirala je menadžment u turizmu u Šibeniku, a 2015. godine udala se za košarkaša Marka Sandrića sa kojim je dobila i ćerku.

U aprilu ove godine, hakeri su "napali" njen profil na društvenim mrežama.

"Hakovali su moj profil, deo mog zivota koji sam delila ovde s vama, kako od sportskih uspeha, svog običnog života pa do trenutka kad sam sportski život zamenila ulogom majke i dobila svoju curicu. Sve je to nestalo u trenu, doslovno preko noći mi je netko ukrao identitet.", napisala je.

Otkako je postala majka, košarkašica je posvećena svojoj Tari, a nedavno je otkrila kako ona i suprug Marko jedva čekaju drugo dete.

"Svi mi kažu da je za Taru najbolje da što pre dobije brata ili seku. A čini mi se da je i nama roditeljima lakše da se nosimo sa svim izazovima dok smo mlađi" rekla je Antonija, koja ovog leta sa suprugom slavi šestu godišnjicu braka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London,   NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.