Odbojkašice prezadovoljne: Najvažnije da smo se plasirale na Olimpijske igre

Izvor: Blic, 06.Sep.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice prezadovoljne: Najvažnije da smo se plasirale na Olimpijske igre

Naše odbojkašice očekivano su prezadovoljne pošto su na turniru Svetske lige u Japanu izborile plasman na Olimpijske igre, ali i vidno premorene posle teško ostvarene pobede u duelu sa Argentinom (3:2).

Tijana Malešević je istakla da je veliki pad u igri naših reprezentativki krajem trećeg i sredinom četvrtog seta bio plod velikog pritiska koji su osećale uoči ove utakmice.

- Najvažnija pobeda. Kada se sve sabere i oduzme, ovo nije bilo naše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najbolje izdanje. Dug je turnir, zaista mnogo utakmica smo odigrali. U ovu utakmicu smo ušli kao favoriti i bilo je dosta pritiska na nama, što se videlo na terenu. Najbitnije da smo se digli iznad svega toga i kvalifikovali za Olimpijske igre sledeće godine - rekla je Maleševićeva.

Za najbolju igračicu utakmice proglašena je Tijana Bošković, koja je bila daleko najbolji pojedinac u našoj selekciji, posebno u trenucima kada ostalim izabranicama selektora Zorana Terzića ništa nije polazilo za rukom.

- Čestitam saigračicama na plasmanu na Igre. Ova utakmica je bila izuzetno teška. Ušli smo u nju kao favoriti, ali smo se malo opustili u trećem setu. Ekipa Argentine je stvarno sjajno odigrala. Ipak, u petom setu smo pokazali karakter i uspeli da ih dobijemo - rekla je Boškovićeva.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.