Mesi tek treći sportista Argentine

Izvor: B92, 20.Dec.2012, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi tek treći sportista Argentine

Najbolji fudbaler sveta i strelac 90 golova za Barselonu u 2012, Lionel Mesi zauzeo je tek treće mesto u izboru za sportistu godine u Argentini.

Novinari u toj zemlji odlučili su da nagrada za najboljeg ode u ruke svetskom bokserskom šampionu u srednjoj kategoriji u WBC verziji Serhiju Martinesu.

Ispred Mesija, na drugoj poziciji, takodje se našao i tekvondista Sebastijan Krismanić, jedini osvajač zlatne medalje za Argentinu na Olimpijskim igrama u Londonu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << .

Mesiju je za utehu pripala nagrada za najboljeg argentinskog fudbalera koji igra u inostranstvu.

Laureat, bokser Martines, u novembru je osvojio titulu svetskog šampiona pošto je na poene savladao Meksikanca Hulija Cesara Čavesa.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi tek treći u izboru za sportistu godine u Argentini

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Dec.2012

BUENOS AJRES - Najbolji fudbaler svijeta i strijelac 90 golova za Barselonu u 2012. Lionel Mesi zauzeo je tek treće mjesto u izboru za sportistu godine u Argentini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Svetu dobar, Argentini ne valja...

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2012

Iako se Lionel Mesi nalazi među kandidatima za najboljeg sportistu i fudbalera sveta u otadžbini je zauzeo tek treće mesto!

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.