MICIĆ REŠIO DILEMU! Otkrio hoće li igrati na Olimpijskim igrama u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 11:41

MICIĆ REŠIO DILEMU! Otkrio hoće li igrati na Olimpijskim igrama u Parizu

Orlovi imaju lepe šanse za odličje.

Plejmejker Oklahoma siti Tandera Vasa Micić još uvek nije upisao zvanični debi u NBA ligi, pošto je presedeo otvaranje sezone u Čikago protiv Bulsa.

Dvostruki prvak Evrolige je otišao put Amerike kao  najbolji plejmejker Evrolige, ali je sa NBA stanovišta ipak "ruki", tako da će prilagođavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom sezone biti potrebno.

- Znao sam da će mi biti promeljiva uloga, to mi je u redu. Dolazak ovde mi je bio san. Došao sam u dobru organizaciju. Tek je početak, duge su sezone. Prošao sam situacije u životu gde se tokom sezone svašta promeni. Drago mi je da sam tu i da je ekipa pobedila - izjavio je Micić za "RTS".

Micić je zbog priprema za NBA preskočio Mundobasket i nada se da će biti u Parizu 2024. godine.

- Nadam se da ću igrati na Olimpijskim igrama. Ekipa nam je odlična. Imamo super potencijal za naredno leto, samo da budemo zdravi - rekao je Micić.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.