Konjička takmičenja u Gornjem Međurovu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Avg.2015, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konjička takmičenja u Gornjem Međurovu

U Konjičkom klubu "Nonius" u Gornjem Međurovu kod Niša od 6. do 9. avgusta biće organizovana takmičenja po programu Saveza za konjički sport Srbije za olimpijske i FEI discipline.

Takmičari iz više klubova u Vojvodini, Beogradu, Boru i Nišu nadmetaće se na Otvorenom prvenstvu Srbije u svestranom ispitu spremnosti, četvrtom kolu Državnog prvenstva Srbije u daljinskom jahanju, vožnji zaprega i paradresurnog jahanja, preskakanju prepona i dresurnog jahanja za početnike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Ovo je druga godina kako se u Gornjem Međurovu organizuje takmičenje u "eventingu", FEI disciplini konjičkog sporta koja spada u olimpijske konjičke dicipline - kaže predsednica kluba "Nonius" Jasna Ilieski.

Biće održano i tradicionalno Sedmo klubsko takmičenje u konjičkom sportu „Sveta Petka 2015“.

Ističu i da je za razvoj konjarstva, a posebno seoskog turizma, potrebno ulaganje i podrška zajednice.

Takmičenje će biti otvoreno u četvrtak 6. avgusta u 13 sati na terenima fudbalskog kluba „Moravac“ u Gornjem Međurovu posle čega će se učesnici predstaviti defileom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Gornje Međurovo centar konjičkog sporta juga Srbije

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Avg.2015

Gradske opštine Palilula, Konjički klub “Nonius“ u Gornjem Međurovu, organizovaće od 6. do 9. avgusta više takmičenja u konjičkom sportu...Ovim povodom, predsednik opštine Boban Džunić održao je radni sastanak sa predsednicom kluba „Nonius“ Jasnom Ilieski, pred početak ove značajne...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.