Gornje Međurovo centar konjičkog sporta juga Srbije

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Avg.2015, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gornje Međurovo centar konjičkog sporta juga Srbije

Gradske opštine Palilula, Konjički klub “Nonius“ u Gornjem Međurovu, organizovaće od 6. do 9. avgusta više takmičenja u konjičkom sportu.

Ovim povodom, predsednik opštine Boban Džunić održao je radni sastanak sa predsednicom kluba „Nonius“ Jasnom Ilieski, pred početak ove značajne manifestacije.

Otvaranje takmičenja zakazano je za četvrtak, 6. avgust u 13 sati na terenima fudbalskog kluba „Moravac“ u Gornjem Međurovu, a nakon toga održaće >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << se i defile učesnika.

Obezbeđeni su idealni uslovi za sve takmičare koji će i ove godine doći iz više klubova u Vojvodini, Beogradu, Boru, Nišu, kažu u Konjičkom klubu „Nonius“.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.