Janis potvrdio – želi na Olimpijske igre

Izvor: B92, 23.Nov.2023, 13:03

Janis potvrdio – želi na Olimpijske igre

Najbolji grčki košarkaš Janis Adetokumbo izjavio je da će biti na raspolaganju selektoru nacionalnog tima ako se ekipa bude plasirala na Olimpijske igre.

Helene očekuje kvalifikacioni turnir, za koji su već podneli kandidaturu i čekaju ishod, a koji moraju i osvojiti kako bi bili deo Igara u Parizu naredne godine.

Adetokumbo kaže da će biti uzbuđen ako bude deo grčkog tima na tako velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << događaju.

On je o svojim planovima govorio nakon meča sa Bostonom u kojem su Baksi poraženi od trenutno najboljeg tima lige.

"Trenutno, želim da vidim svoju decu, pa onda da igram meč sa Vizardsima, pa onda da budemo najbolji tim u NBA, i potom da se plasiramo u plej-of, jer moramo da se plasiramo u plej-of. A što sde tiče Pariza, ako se plasiramo tamo, biću uzbuđen da budem teo tima tamo", rekao je najjači grčki adut.

Adetokumbo nije bio deo tima na prethodnom Svetskom prvenstvu na Filipinima, pošto je imao manji hirurki zahvat i niej se oporavio na vreme.

Sada, dao je više nego jasnu potvrdu da mu je velika žellja da obuče dres Grčke na Olimpijksim igrama naredne godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.