Davor Štefanek: Jedva sam preživeo prosidbu, srce je htelo da mi iskoči!

Izvor: Svet, 11.Sep.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davor Štefanek: Jedva sam preživeo prosidbu, srce je htelo da mi iskoči!

Iako je prvobitna namera bila da Davor Štefanek svoju dugogodišnju devojku Dolores Matković zaprosi tokom romantične vožnje gondolom u Veneciji, to se ipak nije desilo.
Umesto tog usledila je prosidba iznenađenja u glavnom gradu Srbije, a olimpijski šampion Davor Štefanek iznosi detalje kako je sve teklo.
Pošto je Dolores nameru da je zaprosi u Veneciji, otkrila naš zlatni olimpijac naprečac >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je odlučio da promeni plan.
Sa prstenom u ruci, pred Dolores je klekao u Beogradu na prijemu povodom osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Riju, održanom u Klubu poslanika.
“Sutra krećemo na odmor u Veneciju i nekako sam imao osećaj da ona već zna, da očekuje da ću je tamo iznenaditi i zaprositi. Onda mi je u trenutku palo na pamet da je zaista iznenadim, da uradim to u trenutku kada ni ona, a ni iko drugi nije očekivao”, rekao je Davor za Novosti i dodao:
“Na tom prijemu su bili svi meni dragi ljudi, porodica i prijatelji, i odlučio sam da taj divan trenutak podelim s njima. Prsten sam već imao, trebalo je samo da kleknem.”
Šampion, koji je bez straha izlazio na megdan najboljim rvačima i iz njih izlazio kao pobednik, priznaje da je ovoga puta imao malu tremu.
“Svi koji su bili u ovakvoj situaciji znaju kako je, ne treba posebno da opisujem. Srce je htelo da mi iskoči. A bogme i Dolores je jedva preživela”, dodaje smejući se.
O svojoj ljubavi sa Davorom, Dolores nam je pričala neposredno pre finala u Riju.
“Poznajemo se već deset godina i rvanje me nije posebno interesovalo. Sve do sada, naučila sam sva pravila i kako se osvajaju poeni. Jako se volimo i to je ono najvažnije, jedva čekam da provedemo odmor zajedno”, rekla je uzbuđeno.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Davor Štefanek: Jedva sam preživeo prosidbu, srce je htelo da mi iskoči!

Izvor: Scandal.rs, 11.Sep.2016

Iako je prvobitna namera bila da Davor Štefanek svoju dugogodišnju devojku Dolores Matković zaprosi tokom romantične vožnje gondolom u Veneciji, to se ipak nije desilo...Umesto tog usledila je prosidba iznenađenja u glavnom gradu Srbije, a olimpijski šampion Davor Štefanek iznosi detalje kako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.