Numerologija i ljubomora! Koliko zaista podležete ovom osećaju!

Izvor: Svet plus, 07.Mar.2021, 13:05

Numerologija i ljubomora! Koliko zaista podležete ovom osećaju!

Numerologija i ljubomora! Proverite na osnovu vašeg ličnog broja koliko zaista podležete osećaju ljubomore. Da li ste kralj scena, da li divljate ili uopšte ne znate za ljubomoru...

Do ličnog broja doćićete tako što ćete sabrati sve brojeve vašeg datuma i godine rođenja dok rezultat ne svedete na jednocifren. Primer: 6.5.1976. Sabiranjem 6+5+1+9+7+6=34 I 3+4=7.

Jedinice

Njihove reakcije su burne. Ne tolerišu konkurenciju i vrlo su posesivne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i ljubomorne. Jedinice ne priznaju da iko drugi može da zameni njihovu malenkost. Sujeta im je prilično izražena, tako da se vode principom svoje ne dam, ali tuđe je dobro došlo.

Dvojke

Sentimentalne i osetljive dvojke su verne, pa je prirodno da očekuju da vernost bude obostrana. Međutim, ako jednog momenta počnu da sumnjaju u svog partnera, njihovo poverenje je teško vratiti i postaju otvorene za nova poznanstva iako ostaju u vezi.

Trojke

Od trojke se ne može očekivati potpuna vernost. Sklona je flertu i za nju ne postoji forma obaveze u emotivnom smislu. Međutim, njene igre su bezopasne i ona nema motiv da povredi drugu stranu. Njima je intelektualno nadmetanje mnogo važnije od telesnog spoja.

Četvorke

Potpuno odsustvo ljubomore, jer četvorka je sinonim samouverenosti. Ako se pojavi sumnja u partnerovu odanost u ovom slučaju postoji opravdan razlog. Racionalizovaće situaciju i bez većih scena napustiće partnera zauvek. Ko ih jednom izneveri, njemu više povratka nema.

Petice

Ukoliko u partnerskom odnosu izostane divljenje prema petici, to joj ukazuje da emocije jenjavaju. Partner bi morao da smisli ozbiljno opravdanje. Pošto ne trpe samoću, potrudiće se da nađu kompenzaciju i satisfakciju sa nekim drugim i to po hitnom postupku.

Šestice

Šestica je odana, ali i ljubomorna. Ona se vezuje za partnera i potpuno mu se predaje da čak zapostavlja neke bliske osobe. Nije sklona prevarama, ako je izneverena, dugo će patiti. Ako ostane u vezi, to nikada neće biti ista emocija.

Sedmice

Ona uživa dok joj partner ugađa u svakom smislu. Njima je intuicija veoma izražena i teško da će im promaći partnerov eventualni ispad. Ako usklade odnos i naprave harmoničnu vezu, nikada neće prevariti. Međutim, uzimajući u obzir njihov naglašen temperament, ako ne osete sigurnost imaće slobodu da i same bez osećaja kajanja potraže mir i na drugoj strani.

Osmice

Osmica spada u najljubomornji broj. Opsednutost seksom ih navodi na iluziju da partner postaje njihova svojina. Međutim, one same nisu verne, ali to proizilazi iz straha od razočarenja. Ako osete da su prevarene, partner neće proći nekažnjeno.

Devetke

Devetka je liberalnih shvatanja i za nju osećaj ljubomore nije poznat. Međutim, ne ugrožavajte njihov ego nekom bespotrebnim ispadima jer su im reakcije tada afektivne. Oni preferiraju prijateljski i fer odnos u ljubavi.

 
Pogledaj vesti o: Numerologija

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.