Numerologija: Kako brojevi mogu uništiti vaš život?!

Izvor: Svet plus, 17.Apr.2024, 12:57

Numerologija: Kako brojevi mogu uništiti vaš život?!

Šta kaže numerologija o tajanstvenoj moći brojeva u važem životu... Otkrijte kako brojevi, od datuma rođenja do bankovnog računa, mogu tiho oblikovati našu sudbinu i da li zaista mogu uništiti vaš život?!
Da li su brojevi samo cifre na papiru ili imaju više moći nego što shvatamo? Jeste li ikada zastali da razmislite kako brojevi mogu uticati na vaš život na načine koje nikada niste zamislili? Od datuma rođenja do brojeva telefona, adresa do stanja na bankovnom računu, brojevi izgledaju kao da nas okružuju na svakom koraku. Ali da li oni možda tiho oblikuju našu sudbinu, za bolje ili za gore?
U današnjem brzom svetu često...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.