NUMEROLOG SAVETUJE - Iskoristite INTENZIVNU ENERGIJU punog MESECA u Lavu, vatrani znak simbolizuje nezaustavljivu promenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 18:48

NUMEROLOG SAVETUJE - Iskoristite INTENZIVNU ENERGIJU punog MESECA u Lavu, vatrani znak simbolizuje nezaustavljivu promenu

Bolje je da se sami uskladite sa promenama koje su na putu!

Peti februar donosi uzbudljiv i haotičan pun Mesec u Lavu koji će rasplamsati naše strasti i želje kao i našu individualnost. Sam Pun Mesec uvek budi potisnute emocije, te će tako sama simbolika punog Meseca na površinu da izbaci mnogo toga iz nas. Znak Lav je vatreni znak kojim vlada planeta Sunce, u numerologiji simbolizuje broj 1.

Lav predstavlja vitalnost, životnu energiju i dominantnost. Lavovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su velikodušni, srčani, plemeniti, ponosni, uporni i istrajni. Njihova ključna reč je EGO, a njihov zadatak je da ga na pravi način spoznaju ali i da ga "razbucaju"! Samim tim što se vezuje za planetu Sunce, česta osobina koja karakteriše Lavove je toplota, svetlo, ambicija i kreativnost.

Kada se Mesec nađe u znaku Lava to onda svakako može da označava jednu pokretačku energiju koja može da pogoduje svima, ali sa druge strane pun mesec u Lavu može od nas da traži da bez oklevanja izrazimo svoja najdublja osećanja, jer sve one naglašene emocije koje se nalaze unutar nas, koje "urlaju" sada bi mogle da kulminiraju.

Ja bih to slikovito opisao da zamislite energiju ovog punog Meseca da deluje kao neki serum istine, sve što osećamo, od dobrog, lošeg i ružnog, sada izlazi na videlo i površinu. Pored ovoga pun Mesec u Lavu će biti pod dejstvom Marsa (8) i Urana (7) što znači da su iznenadne promene gotovo moguće na svim životnim poljima.

Promene koje mogu biti praćene nervozom, napetošću, sukobima, ishitrenim odlukama i potezima, ali i stresom a razlog tome može biti što želimo da se oslobodimo i da izađemo iz okolnosti koje više ne rade za nas i koje nam više ne služe u životu. Tu svakako ubrajam kako emotivne tako i poslovne sfere vašeg života.

Za mnoge od vas će ovaj pun Mesec u Lavu biti ozvaničenje, a za neke sigurno oslobađanje.

Savet koji bih dao svima za vreme energije punog Meseca u Lavu je da ne dozvolite da vas samoobmana sputava, ne odbacujete od sebe svoju autentičnost. Jedino što treba da uradite je da se zapitate da li ste zaista srećni u ovoj situaciji? Ako niste, onda znajte da je vreme da počnete iznova u drugom pravcu, a ja sam gotovo siguran da će vam energija punog Meseca u Lavu dati dodatnu hrabrost i snagu da krenete napred.

Svaki pun Mesec je intezivan, a ovaj pun Mesec u Lavu sigurnost će donesi još veći intezitet po pitanjima ljubavi, emocije, partnerstava, primanja i davanja. Zato dragi moji, zapamtite, jedino iskrenost i ljubav prema sebi, praćenja sebe i svoje percepcije istine, vas može odvesti ka vašim ciljevima i željama.

Autor: Bojan Kljajić
Pogledaj vesti o: Numerologija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.