MALA ŠKOLA NUMEROLOGIJE - SVE TAJNE MAGIČNIH KVADRATA

Izvor: Kurir, 04.Sep.2011, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALA ŠKOLA NUMEROLOGIJE - SVE TAJNE MAGIČNIH KVADRATA

Brojevi utiču na sudbinu? Albreht Direr, verovatno najveći grafičar svih vremena je u poimanju numerologije išao tako daleko da je smatrao da se tehnikama ove okultne veštine može izlečiti od akutne depresije, konfuzije, melanholije!

Brojevi utiču na sudbinu?

Albreht Direr, verovatno najveći grafičar svih vremena je u poimanju numerologije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << išao tako daleko da je smatrao da se tehnikama ove okultne veštine može izlečiti od akutne depresije, konfuzije, melanholije!

JUPITEROV KVADRAT

Najpre je nastao kvadrat od 16 odvojenih brojeva, u četiri reda po četiri broja, čiji zbirovi - bilo da se računaju vodoravno, uspravno ili dijagonalno - daju isti broj: 34. Evo tog “magičnog kvadrata”:

Numerolozi ga nazivaju i “magični Jupiterov kvadrat”, a on prema verovanjima, znači sreću, prosperitet, dug život, bogatstvo. i njegovo prisustvo u prostoriji pozitivno utiče na osobe sklone depresiji.

KVADRAT ZA SMIRENJE

Drugi “magični kvadrat” koji je konstruisao Direr, imao je, prema njegovom tumačenju, moć spuštanja na zemlju onog ko pati od manijakalne egzaltacije. Evo ga:

I u ovom kvadratu svi zbirovi donose isti broj - broj 15!

VENERIN KVADRAT

Najkomplikovaniji “magični kvadrat” je svakako Venerin kvadrat. Prema verovanjima numerologa, i on zrači čudesnim moćima.

On u svim kombinacijama daje zbir - 175.

Ako želite da napravite astrološko-numerološki eksperiment u kom ćete proveriti uticaj Jupitera, koji donosi prosperitet i sreću, ili Venere, koja donosi ljubav, ugravirajte njihove magične kvadrate na prsten koji nosite, privezak ili narukvicu, a možete ih jednostavno nacrtati i staviti na zid u svojoj sobi ili ih nositi u novčaniku.

U sledećem broju:

Proricanje uz numerologiju

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.