MALA ŠKOLA NUMEROLOGIJE - OD ŠESTICE DO DVADESETDVOJKE

Izvor: Kurir, 04.Sep.2011, 03:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALA ŠKOLA NUMEROLOGIJE - OD ŠESTICE DO DVADESETDVOJKE

Ako ste se uplašili da ćemo vas zatrpati brojevima, ne sekirajte se. U numerologiji se tumače brojevi do devetke, kao i dva izuzetka: 11 i 22.

ŠEST: Ličnosti slične osobama koje imaju četvorku, samo što su manje flegmatične. One su uspešne u porodičnom životu, na poslu i u ljubavi. Brže su u poslovnom usponu od četvorki. Šestice vole kada su na mestima i u situacijama koje su im dobro poznate. Vole >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da budu okružene prijateljima. Ne vole da stiču nova iskustva. Cene udobnost, klasiku, pouzdane su, verne i iskrene. Mogu da budu uobražene, samoljubive.

SEDAM: Ovo je broj mistike. U prošlosti su mu pridavana ezoterična svojstva: sedmi sin sedmog sina u prošlosti je smatran posebnom ličnošću koja je savladala vidovnjaštvo. Najpoznatiji numerolozi i danas su uvereni da ima istine u drevnim verovanjima. Sedmice privlače okultno i uživaju u bogatom unutrašnjem životu, maštovite su i pronicljive. To je i jedan od negativnih aspekata Sedmice. One obično koračaju ispred vremena!

OSAM: Ličnosti sa ovim brojem uvek su zabrinute za finansijsku budućnost: ne gomilaju lako materijalna dobra i bogatstvo kao neki drugi numerički znaci, pa i kada dođu do blagostanja, moraju neprestano da se dokazuju i bore kako bi zadržale stečeno. Osmice su dobri radnici. Život im je borba. Nikad nisu opuštene i bezbrižne, već su uvek na oprezu. Osmice znaju da okolina na njih gleda prilično mrko i zato su ponekad pune gorčine, grubosti i sarkazma.

DEVET: Broj uspeha u materijalnom i emocionalnom životu. Devetke obično dobijaju sve što žele u životu. Svojeglave su, sklone brzom oduševljavanju, ali i hlađenju. Devetke često smatraju nepraktičnim vizionarima, pa čak i ekscentricima. Ipak, Devetke su generalno vrlo popularne zbog osnovne odlike da su spremne svakome da priskoče u pomoć, a da za to ne traže nikakvu protivuslugu.

JEDANAEST: Ovo je broj otkrića i inspiracije. Jedanaestice poseduju sve karakteristike vizionarske Devetke, ali na višem stepenu. Medutim, ni one nisu bez mana, a to su neuspesi idealiste, osobe koja duboko veruje u istinu i vrednost principa. Drugim rečima, one mogu biti toliko zaljubljene u svoje ideale da zaboravljaju na praktične potrebe i želje drugih.

DVADESET DVA: Najpoželjniji broj, broj istinski velikog čoveka, i u sebi sadrži najpovoljnije osobine drugih brojeva. Ovaj broj, tvrde mnogi, ima energiju Jedinice, harmoniju Dvojke, briljantnost Trojke, marljivost Četvorke, temperament Petice, pouzdanost Šestice, maštovitost Sedmice, darovitost Osmice, idealizam Devetke i vizionarstvo Jedanaestice! Dvadeset dva nije samo broj mudrosti i vizionarstva, može biti i „gospodar crne magije“!

SLEDEĆEG VIKENDA:

Analizirajte ličnost pomoću brojeva

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.