Izvor: Luftika.rs, 02.Jul.2023, 15:05

Izračunajte koja godina života će vam biti presudna, a vaša sudbina promeniti tok

Svi mi prolazimo kroz razne životne faze, turbulencije, uspone-padove, tramsformacije, a numerologija nudi odgovor na pitanje kada je prelomni životni ciklus jedne individue, kaže numerolog Tihomir Jovanović, a prenosi Blic žena.
Sabiranjem vašeg celoukupnog datuma rođenja dolazite do prve, najvažnije prelomne životne faze i svaka sledeća promena na taj dobijeni broj se sabira sa brojem devet.
Uzećemo primer da je osoba rođena 15.12.1979. 1+5+1+2+1+9+7+9=35 Ovaj dobijeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << broj ne svodimo dalje na jednocifren. Ovaj broj je broj najvažnijih promena.
Dakle, ova osoba u svojoj 35. i od 35. godine može da očekuje velike sudbinske promene i najveće tranformacije.
Druga velika promena dolazi kada na tih 35 godina dodamo 9, dakle sa 44 godine.
– Naravno imaju i podperiodi i razni ciklusi numerološki ali ovo su najbitniji. Ne znači da vam se neće ništa dešavati do sledeće životne faze ili pre ove prve, ali one najznačajnije se dešavaju upravo na devetogodišnjem ciklusu – zaključuje numerolog.
Kućni broj otkriva kakva sudbina vam je namenjena, jedna cifra nosi negativnu energiju i zato vam ništa ne ide od ruke

Pogledaj vesti o: Numerologija

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.