Izvor: Luftika.rs, 01.Apr.2021, 20:52

Evo zašto će 4. april 2021. biti jedan od najsrećnijih dana u godini

April treba da bude intenzivan period u zvezdama, jer donosi prvi superpuni Mesec godine – kao i prvi planetarni retrogradni u više od dva meseca. Prema numerologiji, 4. april 2021. će biti najsrećniji dan u mesecu i jedan od najsrećnijih u godini.
Broj četiri u numerologiji označava sve što se tiče stabilnosti i snage — i vibrira očiglednom praktičnošću. 4. aprila ćemo doživeti dvostruku dozu ove energije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koja se usklađuje u savršenoj harmoniji sa dnevnim astrološkim dešavanjima, kao i sa duhovnim značajem datuma.
Evo vesti o tome zašto će 4. april 2021. biti srećan dan – i po numerologiji i prema astrologiji. Nastavite sa čitanjem da biste saznali kako možete da kanališete ovu disciplinovanu energiju koja će vam pomoći da odolite lošim navikama i ostanete prizemni usled svih promena.
Numerologija 4/4 Četiri je broj stabilnosti, bezbednosti, snage i temelja. Razmislite o načinu na koji sto ili stolica imaju četiri noge da mu daju čvrste i stabilne temelje – to je tip značajne i dobro izgrađene snage koju ovaj broj generiše. U numerologiji, broj 4 predstavlja prizemnu, pragmatičnu i logičku vibraciju.
Kada je reč o stvaranju života koji želimo, kvaliteti broja četiri mogu da nam pomognu da pronađemo svoje uporište i izgradimo čvrst temelj u koji naši snovi mogu da se ukorene. Svakome je potrebna drugačija vrsta stabilnosti, (bilo da je to) emocionalna, mentalna, fizička, duhovna ili socijalna — i kada imamo čvrste temelje u našem životu na koje možemo da se oslonimo, u stanju smo da stvorimo nešto trajnije i smislenije.
Pošto numerološka magija ovog datuma udvostručuje učestalost broja četiri, imaćemo još više njene moćne energije sa kojom ćemo se uskladiti. Pored toga, datum će nam takođe pomoći da uđemo u univerzalno srećnu frekvenciju broja osam. To je zbog toga što je 4+4=8, a osam je broj manifestacija, energije, karme, ciklusa, obrazaca i snage.
Astrologija 4/4 Mesec će ceo 4. april provesti bez besmislenosti, u znaku Jarca– što se savršeno poravnava sa numerološkim vajbom toga dana. Kao kardinalni zemljani znak  zodijačke grupe, Jarac energiju prožima snažnim osećajem discipline i odgovornosti — baš kao i broj četiri u numerologiji — tako da će nam to što se Mesec nalazi u ovom znaku, pomoći da se uskladimo sa ovom frekvencijom na kosmički način.
Jutro 4. aprila obeležavaju dva kvadratna aspekta između Meseca i Sunca, kao i Venera, planeta ljubavi i vrednosti. Iako su kvadratni aspekti izazovni, oni uvek katalizuju rast i podstiču rešavanje problema — što je savršen astrološki odziv koji nam pomaže da iskoristimo numerološku energiju 4/4. Kanališite ovaj vajb da biste pomogli da se skrene ugao kada su u pitanju borbe u vezama, kreativnost ili vaše emocije.
Srećom, kosmos nas neće naterati da radimo za svu našu sreću, jer ćemo tačno u 17:55h, imati predivan sekstilni  aspekt između Meseca i sanjive planete Neptun. Ovo poravnanje nas sve čini kreativnijim i maštovitijim, kao i osetljivijim na energiju i osećanja svuda oko nas. Iskoristite ovaj pojačani osećaj intuitivne moći koji će vam pomoći da vizualizujete stvari na kojima želite da radite.
Kako da na najbolji način iskoristite 4/4 energiju Najbolji način da kanališete numerološku magiju broja 4 jeste da se posvetite manifestaciji i odricanju loših navika. Zauzmite čvrst položaj u svojim uverenjima, oslobodite se onoga što vam više ne služi, i prizovite ono što želite. Odličan je dan za vibracije sa prizemnim elementom zemlje, provođenjem vremena u prirodi, jogom ili istezanjem, ili pak izvođenjem rituala sa lekovitim kristalima.
4.april 2021. takođe je Uskršnja nedelja, koja odgovara temama prolećnog vremena, preporoda i novih početaka. Ovo čini prelepo vreme za ispoljavanje sveže energije u vašem životu bez obzira na to koje praznike slavite. Dani koji imaju osam energija uvek će biti odlični za manifestaciju, jer ćemo svi biti oslušnuti u snazi ovog broja. Samo pomislite kako je osmica okrenuta vodoravno simbol beskonačnosti, koji nam pokazuje da se sve što se ugasi u svetu, reciklira se i vraća.
Dodatno povedite računa da zaštitite svoju energiju 4. aprila i vežbajte postavljanje pravilih granica dok ulazite u kontakt sa svojim suštinskim željama. Sada idi napravi malo 4/4 magije — srećna manifestacija!
Mesečni horoskop za april 2021. godine

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.